Det här är Travappen

HoofTrax Travappen är i första hand utvecklad för dig som tränar eller äger tävlingshästar. Travappen är ett verktyg som underlättar kommunikationen mellan just tränare och hästägare och som gör hästägandet roligare, och för dig som är tränare gör den vardagen effektivare och ger dig nöjdare kunder.

Travappen ger dig som hästägare ökad insyn i vad som händer och sker runt just Din häst, och gör dig delaktig i hästens vardag på ett helt nytt sätt.
Med Travappen blir hästägandet roligare då du involveras i hästens vardag och inte behöver fundera på din hästs aktuella status.

Är hästen i träning igen efter en skada? Hur tränas den? Tränas den alls eller är den sjuk? Har den varit hos veterinären ännu och i så fall hur gick det? Hur är formen och kan det vara dags för start snart?
För många av oss hästägare är dessa frågor man ställer sig mer eller mindre varje dag, och man har i många fall en ganska begränsad insyn i vad som händer med ens häst.

Travappen ger dig alla svar du som hästägare behöver och tar hästägandet en eller ett par nivåer ytterligare och ger dig maximal valuta för träningspengarna! Att äga häst är mer än att starta några gånger per år och Travappen gör tiden mellan starterna roligare!

För dig som tränare innebär Travappen ett enkelt och direkt kommunikationsverktyg gentemot dina hästägare.
Du släpper in dina kunder i din verksamhet och ger dem inblick i vad som faktiskt händer runt den häst just de äger. Du eller någon av dina anställda kan när som helst göra statusuppdateringar för samtliga stallets hästar.
Direkt efter träningsjobbet, veterinärbesöket eller tex en genomförd start kan du låta hästägaren ta del av resultatet och ge ägaren en känsla av glädje, delaktighet och valuta för pengarna. Det är en snabb envägskommunikation som tar ca 20-30 sekunder att genomföra. Det frigör massor av telefontid och stärker din konkurrenskraft i jakten på fler och nöjdare kunder.

När tex skötaren kommer in efter träningsrundan tar han eller hon upp mobilen, väljer hästen hon kört och några knapptryck senare har en träningslogg skapats som hästägarna fått ta del av. Snabbt, enkelt och utan krusiduller eller frågor!

Travappen utvecklas ständigt och nya funktioner kommer att tillföras kontinuerligt. Syftet med Travappen är, och har varit sedan idén kläcktes, att ge hästägaren någonting lite extra och att på så sätt helt enkelt göra det lite mer attraktivt att vara hästägare. Någonting alla inom hästsporten har glädje av!